PROTECȚIA DATELOR

Politică de confidențialitate descrie tipurile de informații colectate și înregistrate de noi și modul în care le utilizăm.

În conformitate cu legislația în vigoare, NMD FLORIAN ECO SRL garantează confidențialitatea datelor personale introduse la efectuarea unei comenzi de pe acest site. Aceste informații nu vor fi divulgate unei terțe părți, cu excepția acordului scris din partea Cumpărătorilor și condițiilor prevăzute de lege și vor fi folosite doar în următoarele scopuri: procesarea comenzilor, executarea contractului, livrarea comenzilor, abonarea la newsletter dar și pentru a trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

De asemenea, pentru siguranța dumneavoastră în privința accesării și navigării pe site-ul www.ecorevolution.ro vă asigurăm și ne angajăm că respectăm întru totul dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, și ale Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR, Regulament (UE) 2016/679). Datele dvs. cu caracter personal pe care le stocăm și le prelucrăm sunt în principiu colectate direct de la Dvs. și nu de la terțe părți.

Ce date se colecteaza ?

  • Informații personale de identificare: numele, adresa de e-mail, adresa de expediere, adresa de facturare, numărul de telefon, adresa IP.

Informatii colectate prin partenerii nostri: Nu vom dezvălui datele dvs personale conform legislatiei in vigoare. Datele dvs personale sunt, în unele cazuri, strânse de partenerii nostri cu scopul de a va îmbunătăți experiența pe site. Colaborăm doar cu parteneri care pot asigura un nivel de protecție bun al datelor dvs personale. Acestia sunt:

  • Google Analytics

  • SmartBill

  • DPD

Cum colectăm datele dvs.?

  • Dvs. ne furnizați cea mai mare parte a datelor pe care le colectăm. Colectăm date și procesăm date atunci când:

  • Vă înregistrați online sau plasați o comandă pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre.

  • Completați voluntar o anchetă a clienților sau oferiți feedback printr-un formular sau prin e-mail.

  • Utilizați sau vizualizați site-ul nostru web prin cookie-urile browserului dvs.

Ce facem cu datele dvs.?

  • Procesări comanzi și gestionare cont

  • Analiza preferințele voastre personale și personaliza serviciile.

  • Stocam datele voastre pentru a vă optimiza experiența pe site-ul nostru și pentru a vă facilita furnizarea de informații atunci când reveniți pe site-ul nostru.

  • Trimite notificări relevante și / sau buletine informative dacă ați consimțit la aceste servicii.

Cum păstrăm datele dvs. și cât timp?

NMD FLORIAN ECO stochează în siguranță datele dvs. pe serverele situate în UE.

Stocăm datele dvs. personale doar atât timp cât este necesar pentru scopul pentru care au fost colectate datele. Aceasta înseamnă că colectarea datelor cu caracter personal bazată pe consimțământul dvs. va fi ștersă dacă vă retrageți consimțământul. De exemplu, datele prelucrate în scopul buletinului nostru vor fi șterse după retragerea consimțământului.

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în timpul executării unui contract cu dvs. vor fi șterse la punerea în aplicare a contractului și toate obligațiile care îi revin în baza contractului au fost puse în aplicare. Datele personale legate de contul de utilizator, inclusiv datele despre locație, sunt păstrate până la ștergerea contului. Datele cu caracter personal legate de expedierea pachetelor sunt șterse după 2 ani de la ultima dată de expediere.

Drepturile clienților și utilizatorilor site-ului ecorevolution.ro

În conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), toți cei care accesează site-ul nostru au următoarele drepturi:

  • Dreptul de acces al persoanei vizate la datele sale cu caracter personal.

  • Dreptul la rectificarea  datelor cu caracter personal inexacte care o privesc.

  • Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”).

  • Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor cu caracter personal.

  • Dreptul de a se opune prelucrării datele sale personale.

  • Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere.

Detalii despre drepturile prezentate mai sus pot fi accesate aici. Dacă faceți o solicitare, avem o lună pentru a vă răspunde. Dacă doriți să exercitați vreunul dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa salutecorev@gmail.com

Cookies

Orice  magazin online, foloseste cookie-uri - fișiere text plasate pe computer pentru a colecta informații standard despre jurnalul de internet și informații despre comportamentul vizitatorilor. Informațiile sunt utilizate pentru a vă optimiza experiența prin personalizarea conținutului paginii noastre web pe baza tipului dvs. de browser și / sau a altor informații.

Ecorevolution.ro utilizează cookie-uri prin mai multe modalități de a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru, inclusiv:

  • Păstrarea conectării

  • Înțelegerea modului în care utilizați site-ul nostru

  • Înregistrarea vizitelor și urmărirea vizitelor în timp.

Pentru informații detaliate despre cookie-urile pe care le utilizăm și despre modul de gestionare a acestora, consultați politica noastră privind cookies

Modificări ale politicii noastre de confidențialitate

Ecorevolution.ro își păstrează politica de confidențialitate sub control periodic și plasează orice actualizări pe această pagină. Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată la 1 Ianuarie 2022.

Cum să ne contactați

Dacă aveți întrebări cu privire la politica de confidențialitate a Ecorevolution.ro, datele pe care le deținem sau doriți să vă exercitați unul dintre drepturile dvs. de protecție a datelor, nu ezitați să contactați administratorul nostru la adresa salutecorev@gmail.com.

Consimţământ

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii acesteia.